Få sund og strålende hud

Få sund og strålende hud!

skønhedsprodukter hos Otherstuff.dk

Vitamin-C er et vigtigt næringsstof, som kroppen har brug for, for at holde sig sund, og som hjælper med at bevare din hud fast og ungdommelig. Ligesom med alle andre næringsstoffer, så producerer kroppen ikke selv vitamin-C. Det er derfor nødvendigt at tilføre det via kosten og din hudplejerutine. Når din krop får de vitamin-C, den har brug for, vil dit immunforsvar blive stærkere, dine sår vil heles hurtigere og dine celler bliver beskyttet.

 

Vitamin-C er godt for huden fordi:

  • Beskytter af huden: Vitamin-C antioxidante egenskaber beskytter din hud mod de negative virkninger af vores daglige livsstil. Ved brug af Vitamin-C kan du holde din hud sund og strålende.
  • Antiaging: Når du smører vitamin-C direkte på huden, så fremskynder det produktionen af kollagen og elastin, der er med til at modvirke rynker og fine linjer og får din hud til at se fyldig, smidig og ungdommelig ud.
  • Bekæmper hyperpigmentering: Vitamin-C er en af hovedingredienserne til at bekæmpe hyperpigmentering. Det kan være med til at modvirke mørke pletter og ujævnheder, når det anvendes i sammenhæng med en solcreme. Har man allerede mørke pletter, så kan vitamin-C lysne de pigmenterede områder uden at påvirke den resterende hud.
  • Andre fordele: Vitamin-C er også kendt for sin evne til at blødgøre hud, udbedre ar fra akne og mindske betændelse i huden.

 

Boost din hud med Vitamin-C!

Otherstuffs egen vitamin-C serie med et lækkert serum og tilhørende cleanser. er lige hvad din hud har brug for! Rens huden først med vores vitamin-C cleanser, som er en mild ansigtsvask, der hjælper med at fjerne snavs fra åbne porer, betændte udbrud og pletter. Ingredienserne i denne akne ansigtsvask hjælper med til at rense væk døde hudceller, blegne udseendet af solskader, samt misfarvning og skader, der skyldes langvarig solbadning.

Brug med fordel vores genanvendelige make-up fjerner rondel af microfiber, som effektivt fjerner skidt og snavs fra ansigtet.

Herefter påføres vores vitamin-C serum som arbejder aktivt for at genskabe og vedligeholde en smuk og ensartet hudtone. Vitamin C serummet har en mildt blegende effekt, der kan fjerne/reducere pigmentfejl, leverpletter og misfarvninger.

Tilbage til blog