Mød Mette og Emil

om os mette emil danielsen
Det hele startede i foråret 2017, hvor jeg (Mette) startede Otherstuff. Vi tilbyder lækre og unikke livsstilsprodukter med særligt fokus på produkter til hjemmet, kroppen og sjælen. Senere hen kom min søn Emil til. Han står i dag for den tekniske del af webshoppen. Vi er en dansk webshop med hovedkontor i hjertet af Odense samt lager i Odense NV.
 
I 2020 udvidede vi med Uldplaiden, da vi havde et brændende ønske om at sælge lækre uldplaid tæpper til en pris, hvor alle kan være med - uden at der var gået på kompromis med kvaliteten. Næsten alle vores plaider bliver vævet i Ukraine under høje standarder, så vi er sikre på, at der bliver passet på miljøet. F.eks. er de ÖEKO Tex-mærket og bliver transporteret med lastbil til os fremfor fly for at nedsænke CO2-udslippet.

Uldplaiden sengetøj

Vores vision

På Otherstuff vil vi gerne give dig det bedste på alle fronter og være med til at gøre en forskel. Samtidig være med, at vi gerne vil gøre hverdagen mere lækker og skabe glæde gennem vores produkter.

Hos os ligger design, kvalitet og en stærk passion for skønhed dybt i vores hjerter. Med vores sortiment finder du et stort udvalg inden for boliginteriør, som både kan være praktisk og samtidigt pynte smukt i hjemmet. Du vil altid kunne finde produkter af høj kvalitet, som du kan have i mange år.

Vores passion er at tilbyde de bedste og lækreste skønhedsprodukter. Derfor har vi samlet en lang række skønheds- og wellnessprodukter, som er til for at forkæle dig. Vi elsker selvforkælelse, og det skal der altid være plads til i hverdagen. Så gør noget lækkert, lidt ekstra for din hud og dit mentale velvære i dag.
Vores produkter og designs tager udgangspunkt i ”less is more”, da vi gerne vil have fokus på det simple og smukke i livet og ikke gå på kompromis med den gode kvalitet. Mange af vores inspirationer kommer fra rejser gennem Europa og den smukke natur.

Hos Otherstuff har vi en vision om at gøre verden til et bedre sted ved at hjælpe mennesker med at nyde livets mange store og små glæder. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at føle en dybere relation med de mennesker, de holder mest af gennem vores lækre og unikke produkter.
 

CSR - Corporate Social Responsibility 


Vi tager ansvar, og passer på vores miljø. Vi forsøger hver dag at gøre en forskel, hvor vi kan. Derfor implementerer vi sociale- og miljømæssige hensyn i vores forretningsaktiviteter. Vi er medlem af Odenses bæredygtighedsråd, som arbejder for bæredygtige løsninger i Odense. Herunder FN’s 17 verdensmål omhandlende miljømæssige og social bæredygtighed, og det samme gør vi her hos Otherstuff. Vi benytter os af STOK Emballage, som er medlem af EUMOS, har FCS-certifikat, BRC-certifikat og er medlem af PackSynergy. Dermed gør de deres for at passe på miljøet, da deres produkter er skabt og lavet med en omtanke for miljøet, og dermed giver de bedste forudsætninger for nethandel. 

Vi gør, hvad vi kan for at passe på vores jord med omtanke for miljøet, og dermed skabe de bedste forudsætninger for nethandel. Ydermere gemmer vi og genbruger alle de papkasser, som vores leverandører sender til os. Vores pakkelabel som ses på vores pakker, er udarbejdet af genbrugsplast. Det samme er pakkefyldet, som er med til at beskytte de produkter, vi sender ud. 

I vores sortiment har vi et produktudvalg lavet af kraftpapir, som afspejler vores engagement for miljøet og bæredygtighed. Kraftpapir ser ud og føles som læder, men er fremstillet af fiber som er økologisk og genanvendeligt. Kraftpapir er letvægt, vaskbart, tåler vand og ikke mindst bionedbrydeligt, hvilket er med til at skåne miljøet. Se udvalget af vores kraftpapirs produkter her.

De bedste hilsner 
Mette og Emil underskrift fra Otherstuff
otherstuff logo