Vi bytter julegaver til og med 8 Januar 2022
DanskEnglish

Om os

Det hele startede i Odense foråret 2017, hvor Mette Danielsen etablerede webshoppen Otherstuff. Webshoppen tilbyder lækre og unikke livsstilsprodukter med særligt fokus på produkter til hjemmet, kroppen og sjælen. Senere hen kom sønnen Emil til og står i dag for den tekniske del af webshoppen. Vi er en dansk webshop med hovedkontor og lagerbeholdning lokaliseret i hjertet af Odense.

Via webshoppen vil vi gerne give det bedste til vores kunder på alle fronter og være med til at gøre en forskel. Samtidig være med, at vi gerne vil gøre hverdagen mere lækker og skabe mere glæde blandt vores kunder gennem vores produkter.

Hos OtherStuff ligger bolig, design, kvalitet og en stærk passion for skønhed dybt i vore hjerter. Med vores sortiment finder du et stort udvalg inden for boliginteriør, som både kan være praktisk og samtidigt pynte smukt i hjemmet, kun fantasien sætter grænser! 

Vores passion er at tilbyde de bedste og lækreste skønhedsprodukter til vores kunder. Derfor har vi samlet en lang række skønheds- og wellnessprodukter som er til, for at forkæle vores kunder. Skønhed starter indefra hos alle, så kernen bag at føle sig smuk og klar til hverdagen, er de produkter man vælger at starte og slutte dagen af med. Vi elsker selvforkælelse, og det skal der altid være plads til i hverdagen. Så gør noget lækkert og lidt ekstra for din hud og dit mentale velvære i dag!

Otherstuffs produkter og designs tager udgangspunkt i ”less is more”, da vi gerne vil have fokus på det simple og smukke i livet og ikke gå på kompromis med den gode kvalitet. Mange af vores inspirationer kommer fra smukke rejser gennem Europa og dets smukke natur.

Hos Otherstuff har vi en vision om at gøre verden til et bedre sted ved, at hjælpe mennesker med at nyde livets mange store og små glæder. Vores mission er at hjælpe vores kunder med at føle en dybere relation med de mennesker, de holder mest af gennem vores lækre og unikke produkter.

Corporate Social Responsibility 

Hos Otherstuff tager vi ansvar og passer på vores miljø. Vi forsøger hverdag at gøre en forskel, hvor vi kan. Derfor tilstræber vi os at implementere sociale- og miljømæssige hensyn i forhold til vores forretningsaktiviteter.

Et af de steder hvor vi har optimeret og samtidig nedbragt klimabelastningen, er på alle vores emballager og papkasser. Vi benytter os af STOK Emballage, som går op i fødevaresikkerhed, miljø og bæredygtighed. STOK emballage er både medlem af EUMOS, har FCS-certifikat, BRC-certifikat og er medlem af PackSynergy.

Derudover tager vi del i Odenses bæredygtighedsråd som arbejder på bæredygtige løsninger for Odense. Bæredygtighedsrådet arbejder med FN’s verdensmål omhandlende miljømæssige og social bæredygtighed, og det samme gør vi her hos Otherstuff. Vi gør, hvad vi kan for at passe på vores jord med omtanke for miljøet, og dermed skabe de bedste forudsætninger for nethandel. Ydermere gemmer vi og genbruger alle de papkasser, som vores leverandører sender til os. Vores pakkelabel som ses på vores pakker, er udarbejdet af genbrugsplast. Det samme er pakkefyldet, som er med til at beskytte de produkter vi sender ud. 

I vores sortiment har vi et produktudvalg lavet af kraftpapir, som afspejler vores engagement for miljøet og bæredygtighed. Kraftpapir ser ud og føles som læder, men er fremstillet af fiber som er økologisk og genanvendeligt. Kraftpapir er letvægt, vaskbart, tåler vand og ikke mindst bionedbrydeligt, hvilket er med til at skåne miljøet. 

Se udvalget af vores kraftpapirs produkter her

De bedste hilsner 
Mette og Emil Danielsen