Få naturfarver ind på badeværelset

Få naturfarver ind på badeværelset

At introducere naturfarver i badeværelset kan skabe en beroligende og harmonisk atmosfære, der fremmer afslapning og velvære. Disse farver, inspireret af naturens palet, som jordfarver, grønne nuancer og blå toner, skaber en forbindelse til naturen og kan have positive indvirkninger på ens sindstilstand.

Naturfarverne kan bidrage til at skabe et spa-lignende miljø, hvor man kan trække sig tilbage fra hverdagens stress og pres. Den naturlige farvepalet kan også give en følelse af sammenhæng med omgivelserne og skabe en behagelig oase i hjemmet.

Yderligere kan valget af naturfarver i badeværelset skabe visuel ro og en følelse af rummelighed. Dette er især vigtigt i et rum, hvor funktionalitet og æstetik går hånd i hånd. Ved at integrere naturens farver kan man skabe en tidløs og elegant atmosfære, der ikke kun tilfredsstiller øjet, men også beriger hele oplevelsen af badeværelsesmiljøet. 

Nyheder

Travertin er blevet mere og mere populær, med dens naturlige skønhed som skaber unikke mønstre i stenen og gør hvert produkt unik og får naturen ind i indretningen. Travertin udstråler en tidløs elegance, hvilket gør det velegnet til både klassiske og moderne indretninger. Dets  alsidighed gør det muligt at integrere det i forskellige designstilarter og farvepaletter. 

Hos Otherstuff har vi fået nye produkter i travertin som kan føre naturen ind på badeværeslet og skabe en hyggelig atmosfære. Se vores nyheder nedenunder

Bakke i travertin, i natur - 299 kr.

Fyrfadstage i travertin i sæt - 199 kr.

 

Lysestage travertin i natur - 175 kr.

Find vores nyheder her

Inspiration til indretning af badeværelset

VIIL håndklæder

VIIL håndklæderne i naturlige farver tilføjer en beroligende og harmonisk atmosfære til badeværelsesindretningen. Den neutrale farvepalet, der ofte omfatter jordfarver som beige, sand, grå og hvid, skaber en følelse af ro og elegance. Disse nuancer bidrager til at skabe et tidløst udtryk, der passer godt til forskellige stilarter og indretningsvalg.

Naturlige farver skaber også en forbindelse til omgivelserne, hvilket kan være særligt beroligende i et rum, der primært er dedikeret til afslapning og pleje. De tilføjer varme til badeværelset uden at dominere, og de kan let kombineres med andre farver eller teksturer for at skabe kontrast eller komplementere eksisterende elementer i rummet.

Se udvalgte af VIIL håndklæder her



 

Duftlys og duftpinde fra Otherstuff

Duftlys og duftpinde er ikke kun en sensorisk fornøjelse, men de kan også være en uundværlig tilføjelse til badeværelsesindretningen. Ved at introducere behagelige dufte til badeværelset skaber du ikke blot en behagelig atmosfære, men tilføjer også en ekstra dimension til oplevelsen af rummet.

Duftene fra lys og pinde kan bidrage til at maskere ubehagelige lugte, hvilket er særligt værdifuldt på et badeværelse. Samtidig kan de skabe en følelse af friskhed og renhed, selv i et rum, der ofte er forbundet med damp og fugt.

Placer dem på håndvasken, på hylden eller ovenpå skabet og sammensæt dem med dit yndlingsinteriør til badeværelset. Vores duftpinde og duftløs sæt er perfekt til at skabe et hyggeligt og spa miljø på badeværelset. 

Se udvalget af duftlys og duftpinde her


 Se resten af vores udvalg til badeværelset her

 

 

 

 

Tilbage til blog