Corporate Social Responsibility

Corporate Social Responsibility  

Hos Otherstuff går vi op i miljøet, vi forsøger derfor at agere og gøre en forskel hvor vi kan. Vores lille foretagende blev etableret i foråret i 2017, lige siden har der været et gennemgående tema i vores produkter nemlig dansk design og kvalitet. Grundstenen i vores designs tager udgangspunkt i udtrykket ”Less is more”, da vi har et overordnet fokus på simplicitet, æstetik og ikke mindst god kvalitet.  

Otherstuff er vækstet til en webshop, som nu indeholder omkring 500 forskellige produkter, hvilket alt efter hvad indgangsvinkel man har til materialer, kan være miljøbelastende. Men her hos Otherstuff forsøger vi at implementere sociale- og miljømæssige hensyn i forhold til vores forretningsaktiviteter, derfor integrerer vi tiltag, hvor det giver mening for os og miljøet.

En af de steder hvor vi har optimeret og samtidig nedbragt klimabelastningen er på alle vores papkasser, her er genbrug nemlig et gennemgående tema. Det vil sige, at alle de papkasser som Otherstuff sender ud, de er fremstillet af genbrugspap. Ydermere gemmer vi og genbruger alle de papkasser, som vores leverandører sender til os.

Vores plastiklabel, som følger med på fronten af pakkerne som indeholder pakkelabel, er alle sammen lavet af genbrugsplast. Det pakkefyld som beskytter de produkter vi sender ud, er genbrug også.  

Kraftpapir

Vores oprigtige interesse for miljøet, kan afspejles i en af vores nye spændende produkter ”Kraftpapir”. Otherstuff går op i klimaet, hvor vores fokus på et bæredygtigt- og miljøvenligt genbrugsmateriale virkelig bliver synliggjort med vores produktkategori ”Bæredygtig”.

I denne kategori kan man finde 8 produkter, som alle har 1 fællesnævner de er alle lavet af genbrugs materiale. Faktisk er alle produkterne lavet af kraftpapir som er vaskbare og tåler vand. Vores kraftpapir ser ud og føles som læder, men er fremstillet af fiber, det er økologisk og genanvendeligt. Samtidig er der en god mulighed for at genbruge papirposen på igen.

Vaskbart/kraftpapir tasker er blevet et yndet læder og stofalternativ i designprodukter såsom tasker og som indkøbspose. Hvilket er et godt alternativ til den miljøbevidste køber, da det er letvægt, vaskbart, miljøvenligt, genbrug og ikke mindst biologisk nedbrydelig.

Vores Otherstuff shopping bag I papir er et fedt og miljøvenligt alternativ, når man skal ud at shoppe, handle dagligvarer mm. Generelt er kraftpapir tasken et godt alternativ til plastikposer og et bedre miljøvenligt alternativ.

Materiale beskrivelse

Vaskbart kraftpapir er en ny form for genbrugsmateriale, som der tåler at blive vasket og ligner papir.

Vaskbart kraftpapir har både styrken som papir og den vaskbare karakter som tekstil.

Kraftpapiret kan have en varierende tekstur på overfladen, som føles simpel. Materialet kan vaskes flere gange og det vil stadig væk ikke gå i stykker.

Special forklaring

Vaskbart kraftpapir kan vaskes, men det er ikke vandtæt. Materialet bliver mere fleksibelt efter vask, og mere blødt.

Mere info

  1. Vaskbart papir er meget stærkt, det går ikke i stykker efter vask. Men, det er selvfølgelig muligt at ødelægge, hvis du river voldsomt i det. Derfor skal man lige være opmærksom.
  1. Du kan blødgøre vaskbart kraftpapir i forholdsvis langtid.
  1. De fleste produkter vil have et naturligt fold i udseendet fra produktionen af, det er ganske naturligt.