Billede af rustikke anbefalinger til boligindretningen fra mærkerne House Doctor,  Kodanska, Muubs, Ib Laursen, Uldplaiden

5 rustikke must-have elementer til dit hjem

En af de store fordele ved en rustik boligindretning er, at den giver mulighed for at bringe naturens skønhed ind i hjemmet, og skabe en følelse af ro og afslapning. Ved at bruge naturlige materialer og farver, kan man skabe en hyggelig og varm atmosfære, der giver en følelse af at være forbundet med naturen og dens skønhed. Det er dermed også en stilfuld måde, at frembringe disse elementer i hjemmet. 

Her er nogle af vores anbefalinger til at skabe den rustikke stemningen i hjemmet 
🤎

Karaffel fra Kodanska - 599 kr. 

Kodanska Karaffe i farven Smoke

Denne virkelig smukke sag fra det danske mærke Kodanska, og har en smart egenskab at den er multi-funktionel. Produktet er en karaffel, men kan også bruges som en flot vase. Den er i en 'Smoke' farve som er stilfuld og pæn, som giver den rustikke følelse. Se et inspirationsbillede af vasen længere nede.  

Køb den her.  

Uldplaid i Natur Melange - 399 kr. 

Uldplaid i en mørk natur farve

 

Naturfarver er en del af at give en varm atmosfære, som også er en del af at give den rustikke følelse i hjemmet.  Denne plaid fra Uldplaiden, er fremstillet af 100% ren ny uld, som gør plaiden dejlig og blød. Derudover giver den en rigtig god varme, i de kolde tider. Med udseendet og funktionaliteten i hus, så er dette et must-have i hjemmet. 

Køb den her.
 

Bordkurv i rattan fra Ib Laursen - 345 kr. 

Bordkurv i rattan fra Ib Laursen

 

Rattan er et materiale som ikke blot er blevet trendy, men er også blevet et vigtigt element i den rustikke indretning. Denne fine bordkurv fra mærket Ib Laursen, er i rattan og er perfekt til at bruge til servering eller til at have stående som et dekorativt element med lysestager eller vase, det er kun fantasien som sætter grænser. 

Køb den her.

Vase fra Muubs - 299 kr. 

Vase fra Muubs i farven vanilje

En vase kan give liv til et tomt bord eller kommode. Men denne unikke vase fra mærket Muubs, er i en fin vanilje farve med et som passer til ethvert hjem. Vasen er inspireret af naturen og hermed elementet jord, som repræsenterer dens naturlige mønster. Den er perfekt til dig som ønsker det rustikke, men også det naturlige element i boligindretningen. 

Køb den her.

Lysestage fra House Doctor - 107 kr. 

Lysestage fra House

Lysestager og lys generelt er et must-have til ethvert hjem, for at give hyggen og varmen. Denne lysestage fra House Doctor, giver et rustikt og industrielt udtryk. Kombiner den med en række andre lysestager, for give spil i indretningen. 

Køb den her. 

Du kan også se et større udvalg af dekorative elementer til boligen her.

Tilbage til blog