Derfor er lysterapimasker godt for huden

Derfor er lysterapimasker godt for huden

Ønsker du at få en ensartet og ungdommelig hud uden at skulle tilbringe timer i skønhedssalonen? Så er lysterapi vejen frem, og vi har samlet nogle af de bedste tips til at opnå fantastiske resultater.

I dette blogindlæg har vi samlet gode råd til hvordan du kan bruge lysterapi i din hverdag. Læs vores tips og bliv klogere, og hvad du bør overveje, hvis du gerne vil bruge lysterapi.

4 gode grunde til at bruge lysterapi

1. Reducerer rynker og fine linjer
Lysterapimasker kan hjælpe med at reducere synlige tegn på aldring ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin i huden. Disse to proteiner er ansvarlige for at holde huden fast og elastisk, og ved at øge deres produktion kan lysterapimasker reducere rynker og fine linjer.

2. Behandler akne
Lysterapimasker kan også være effektive til behandling af akne. Ved at bruge blåt lys kan lysterapi masker dræbe akne-bakterier og reducere inflammation i huden. Det røde lys kan samtidig øge blodcirkulationen og fremskynde helingen af akne-ramte områder.

3. Forbedrer hudfarve og tekstur
Lysterapimasker kan også forbedre hudens generelle udseende ved at reducere misfarvninger og ujævnheder i hudtonen. Ved at stimulere produktionen af kollagen og elastin kan lysterapimasker også hjælpe med at forbedre hudens struktur og tekstur.

4. Er nem at bruge derhjemme
En af de største fordele ved lysterapi masker er, at de kan bruges derhjemme. Det er en bekvem og effektiv måde at forbedre din hud på, og det kræver kun et par minutter om dagen. Du kan læne dig tilbage og slappe af, mens lysterapimasken gør sit arbejde. 

  4 populære former for brug af lysterapi til huden

  Billede af lysterapimasker

   1. Den klassiske lysterapimaske til ansigt og hals
  Lysterapimaske til ansigt og hals med mikrostrøm

  Denne lysterapi maske er til ansigt og hals og er med mikrostrøm. Det er en populær skønhedsbehandling, der kombinerer fordelene ved lysterapi med mikrostrøm. Mikrostrøm bruger en svag elektrisk strøm til at stimulere musklerne i ansigtet og halsen, hvilket kan føre til en forbedring af hudens fasthed og elasticitet. Når det kombineres med lysterapi, som kan forbedre hudens farve, tekstur og glød, kan lysterapi masker med mikrostrøm give en række fordele, herunder en mere ungdommelig og strålende hud, reducerede rynker og fine linjer, og en mere defineret kæbelinje. 

   2. Den mere tekniske lysterapimaske m. 7 forskellige funktioner
   Lysterapimaske til Ansigtet - 7-Farvet LED

   Lysterapi masken med 7 LED farver er en avanceret og innovativ ansigtsmaske, der er designet til at forbedre hudens udseende og sundhed. Masken er udstyret med tre forskellige LED farver - rød, blå, grøn, gul, lyseblå, lilla og mørk lilla - hver med en specifik funktion. Der medfølger dansk manual.

   3. Lysterapimaske til Ansigt m. LED Foton Lys m. 3 forskellige LED-farver
   Lysterapimaske til Ansigt m. LED Foton Lys

   Denne lysterapi maske er kun til ansigtet og har 3 forskellige lyskilder: rød, blå og orange. Hver farve har en unik effekt på huden, for eksempel kan rødt lys forbedre blodcirkulationen og øge produktionen af kollagen, mens blåt lys kan dræbe akne-forårsagende bakterier og reducerer inflammation i huden. 

   4. Til dig, der både ønsker et ansigtsløft og ensartet hud
   EMS Neck-Lift m. LED Fotonlys

   Denne lysterapi enhed reducere rynker, fine linjer og slap hud.   Denne enhed udsender 3 forskellige lys med tilsvarende funktioner. Det blå lys mindsker porer og bakterier i huden, det grønne lys giver huden en beroligende samt strammende effekt og det røde lys formindsker hudens alderstegn.
    
   Alt i alt har brug af lysterapi en masse fordele for din hud og dens skønhed. Se de lysterapi produkter at vi forhandler hos Otherstuff herunder. 
    
     Tilbage til blog