Hvordan virker lysterapi masken?

Hvordan virker lysterapi masken?

lysterapi maske med halsstykke


Lysterapi forbindes typisk med vinterperioden, hvor det kan det være svært at opnå den naturlige kilde til D-vitamin via solens stråler. Her kender mange til terapien lysterapi der udsender lys svarende til solens stråler, som modvirker vinterdepression som mange mennesker oplever i den mørke og kolde tid. Men det er ikke den form for lysterapi, dette blogindlæg kommer til at handle om. 

Man har nemlig fundet ud af, at lysterapi har en effektiv effekt på huden som via LED lys i forskellige farvefrekvenser går ind og behandler problemområder i huden og medvirker dermed til en smuk og sund hud. 

Videnskabelige studier har vist, at lys i forskellige farver heraf de forskellige frekvenser har en gavnlig effekt på huden og sindet. Sindet tænker du? Ja - Lys er fotoner, hvilket vil sige energi. Kroppen vil derfor optage denne energi til sig via receptorer i cellerne.

Hvilke funktioner har lysterapi masken?

Lysterapi


Lysterapi er en kendt og uundværlig behandling indenfor hudpleje og et must have for alle som ønsker en sundere, smukkere hud med en flot glød.

Hos Otherstuff tilbyder vi to forskellige lysterapi masker. Vi har vores Lysterapi Pro, som bruges hos skønhedsklinikker men kan også til hjemmebrug. Lysterapi Pro er et professionelt behandlingsapparat som til forskel for lysterapimasken, kun har 3 forskellige lys med forskellige frekvenser heriblandt infrarød lys. Lysenes virkning kan læses forneden.

Vores anden lysterapimaske som også er vores bedst solgte, er lysterapi masken med 7 farvefrekvenser, som er perfekt til hjemmebrug. De 7 farvefrekvenser har hver sin virkning på huden og kan bruges efter behov. Lysterapi masken fås også med et tilhørende halsstykke til halsen.

Det røde lys hjælper med opnå en ensartet og forynget hud, ved at øge blodcirkulationen samt stimulere hudcellerne til at danne kollagen. Kollagen er med til at forbedre hudens elasticitet og dermed mindske rynker. 

Det blå lys bidrager antiinflammatorisk og hjælper mod akne og betændt hud. Lyset nedsætter olieproduktionen i huden samt nedbryder bakterier der forårsager akne. 

Det lilla lys hjælper med at reparere ar og mærker i ansigtet samt styrker proteinvævet i huden. Derudover stimulerer lyset blodcirkulationen i huden men har samtidig en afslappende effekt. Det lilla lys er en kombination af det blå og røde lys. 

Det grønne lys har afslappende effekt med fokus på at opretholde hudens balance samt velvære. Lyset er med til at lette mentale spændinger og har hjælpende effekt på opsvulmet hud. Ydermere er lyset med til at dræne lymfevæske under huden. 

Det gule lys er betændelseslindrende, hvilket vil sige, at det er effektivt imod rødme men også mod rosacea og solskoldning. Lyset nedbryder pigmentfejl og tilføre huden ny energi samt effektivisere hudens åndbarhed. 

Det turkise(cyan) lys bidrager til at opretholde balancen i huden og samtidig stimulerer til protein- og kollagenproduktionen i huden. 

Det hvide lys er også kendt som det dybdegående lys, da lyset trænger dybt ind i huden og fremskynder hudvævets stofskifte. Lyset har en opstrammende effekt på løs hud samt udglatter fine linjer i ansigtet.   

Find den lysterapi maske som passer dig og dit behov her

Tilbage til blog