Sådan har TENSO massageterapi hjulpet Mette i forbindelse med hendes træning

Sådan har TENSO massageterapi hjulpet Mette i forbindelse med hendes træning

TENSO massageterapi artikel

Hos Otherstuff har vi fået lov til, at høre om Mettes forløb med TENSO.
Mette har ladet sig teste af TENSO produktet, da hun ønskede forbedring af hendes smerter, når hun trænede. Læs her hvordan produktet har hjulpet Mette, med hendes skavanker.

Længerevarende skader fik Mette til at afprøve TENSO massageterapi

Siden jeg var helt lille, har jeg dyrket meget sport. Jeg dyrkede fodbold på eliteplan, indtil jeg fik en lyskenskade som jeg ikke kunne komme af med. Derfor var det en stor omvæltning, at gå fra træning stort set hver dag, til slet ikke at kunne træne i en lang periode.

Efter flere års genoptræning, har jeg formået at kunne træne igen, herunder i form af løb og fitness. Dog indså jeg hurtigt, at hvis jeg øger mine træninger, får jeg hurtigt følgeskader. Dette kommer fra min lyskenskade, som aldrig helt vil forsvinde. Kroppen kompenserer derfor fra min lyske til andre steder på kroppen, når jeg træner. Denne kompensering har givet mig skader og ømhed i de efterfølgende år, hver gang jeg øger min træning.

Hvad fik dig til at afprøve TENSO massageterapi?

Jeg har været ved utallige lægebesøg, fysioterapeuter, akupunktører, zoneterapeuter m.m., og ingen har kunne hjælpe mig af med mine smerter fra træning gennem årene.
Da jeg læste om TENSO massageterapi, blev jeg derfor overbevist om at prøve noget helt nyt. Da jeg var træt af, at skulle passe på i min træning, for ikke at overbelaste forskellige muskelgrupper og få skader.

Hvad ønskede du at TENSO skulle hjælpe dig med?

Nogen af de udfordringer som jeg døjer med, er især mine lyskensmerter. Dette strækker sig fra lysken og ned til knæene. Herudover har jeg døjet med lændesmerter, over en længere periode. Så det er helt klart de to ting, som jeg ønskede at få forbedret.

Har du kunne mærke en effekt af TENSO?

Ja det har jeg bestemt. - Den første uge mærkede jeg ikke den store effekt udover at jeg faktisk følte at mine muskler blev mere ømme og jeg følte mig smadret i kroppen. Det føltes som om, at jeg havde fået en hård omgang massage. Men efterhånden begyndte jeg virkelig at kunne mærke, at det begyndte og hjælpe især på mine lysken problemer. Der kunne jeg især mærke forskel, når jeg vekslede mellem TENS behandlingen og muskelstimuleringsbehandlingen. Ved effekten af mine lændesmerter gik det lidt langsommere, da det er iskiassmerter. Men efterhånden blev det faktisk så godt, at jeg kunne begynde og lave squat øvelser og generelt lave nogle af de øvelser, som jeg ellers ikke kunne i fitness.

Hvad har det bedste ved brugen af TENSO været?

Det bedste har helt klart været, at jeg er begyndt at kunne løbe og styrketræne igen. Helt uden at skulle tænke over hvilke øvelser jeg kun må lave. Ja så har det bedste selvfølgelig også klart været, at mine smerter er væk. Det er sjælendt at jeg behøver at bruge Tenso mod smerter mere. På nuværende tidspunkt bruger jeg Tenso til, at forebygge smerter og restituere mine muskler hurtigere efter et hårdt træningspas.

Mette - testet af TENSO

Kunne du finde på at anbefale produktet til andre?

Ja det kunne jeg helt klart. Jeg har allerede brugt prøvet produktet på mange af mine venner og familiemedlemmer, hvis noget akut opstår i ryggen, nakken eller andet. Jeg har generelt været rigtig glad for produktet og bruger det fortsat.

Læs også artiklen ”Derfor virker TENSO massageterapi - Alt at vide om den anerkendte behandlingsmetode”

Tilbage til blog